Big Sean Allen redo för USA

Big Sean Allen redo för USA
Av Joe Pietaro

Du kan berätta för några månader tillbaka att Sean Allen skulle bli en styrka kom USA. På Muscular Development Block Party på Bob Bonhams starka och välformade gym i New Jersey, 6? 4? Behemoth såg ut som om han kunde ha klädt de poserande stammarna idealiska då och där och tjäna sitt proffskort.

Den 30 maj vägde Allen 295 pund och såg betydande ut utan den puffiness att vissa kroppsbyggare fortfarande sportar åtta veckor från en show. Trädgårdsstatens infödda ansåg att han gav tillbaka vid evenemanget. “Jag ville bara komma ut hit och visa att jag är en av New Jerseys finaste och blandar med fansen och visar lite stöd,” sade han. Han var utan tvekan den största personen där och fick förtjänst mycket uppmärksamhet. Han var hjärtlig och vänlig och hade mycket roligt med de unga Cruz Azul Tröja som var närvarande, något som kan gå långt för att säkerställa att nästa generation av bodybuilding -fans kommer att representeras.

I helgen kommer Allen att försöka tjäna sitt Pro-kort och står inför en serie på över 500 konkurrenter i Las Vegas. Han tycktes vara på väg 2008 när han tog övergripande på både NPC Atlantic States och Junior Nationals men slog tydligen en vägg efter det. Allen slutade nionde i sina två nästa show, USA och medborgare, och missade två chanser att gå ut med sitt proffskort.

Efteråt medgav Allen att han kan ha blivit “utbränd” och genomgick några personliga frågor som påverkade hans förberedelser och prestanda. Han gick sedan på ett nytt näringsprogram och vann PDI -natten för mästarna på en rippad 286 pund.

Allen lyssnade på några av domarnas rekommendationer att fylla i sin ram och gick bort från keto -dieten. Han kände att han var uttömd på de två huvudsakliga utställningarna i ’08 och är mycket bekvämare Saudiarabiens herrlandslag i fotboll Tröja att fylla i och sa på en av sina senaste MDTV -videor, “En stor man som jag måste börja äta som en stor man.”

Videon filmades nio dagar av USA och Allen såg otrolig ut. Som han sa: ”Jag har aldrig känt mig så bra. Jag är 290 pund torr och vi klippte inte natrium ännu eller vattnet. ” Allen har tävlat i tio år och har erfarenhet att ta den till nästa nivå. Han kommer att gå på den scenen i Nevada som tävlar i den otroligt tungviktiga divisionen och mycket mer än troligt kommer att vara den största mannen där. Han kommer att sticka ut och få en fantastisk ovation och förhoppningsvis kommer domarna att hålla med fansen.

2009 NPC USA mästerskapsschema

Torsdag 23 juli:
18:30 @ The Weigh-Ins-Men’s Bodybuilding

20:00 @ The Weigh-Ins-Women’s Bodybuilding, Figur, Kashiwa Reysol Tröja Fitness, Bikini

Fredag 24 juli:
9:00 @ de sista vägningarna/incheckarna

16:30 @ de fördomande mäns bodybuilding & bikini
MD Play by Play med Shawn, Flex, Team MD-medlemmar och vi välkomnar vårt online-community !!!

Lördag 25 juli:
9:00 @ Kvinnors bodybuilding PreDedging & Figur

MD Play by Play med Shawn, Flex & en kvinnlig mysteriumgäst … Vi välkomnar också vår online-community !!!

18:30 alla finaler
MD Play by Play med Shawn, Flex, Team MD-medlemmar och vi välkomnar vårt online-community !!!

Söndag 26 juli:
10:00 – 15:00 @ Gold’s Gym reserverat för “In The Trenches” -videofilmer!

källa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *