Nevada ser ut att öppna böcker om promotor antidopingkontrakt

i den parallella världen av antidopinginsatser Eintracht Frankfurt Tröja från stridssporter finns det potentiella för friktion mellan regleringsorgan samt privat kontrakterade antidopingbyråer. Diego Brandao, till exempel, disciplinerad av både USADA såväl som NSAC för en singel antidopingöverträdelse. Brandao fick liknande påföljder av båda myndigheterna men detta resultat kommer inte alltid att vara fallet.

Specifikationen av Nevada vill rensa upp dessa parallella scheman med en översyn till Nevada specificera atletisk kommissionens politik med bekräftelse av deras rätt att få, samt förmodligen beror på, bevis som samlas in av de personliga entreprenörerna.

De föreslagna förordningarna, som inte bara kommer att öppna böckerna mellan UFC såväl som USADA såväl som på samma SC Braga Tröja sätt som WBC såväl som VADA, behöver också särskilt privatkontrenade antidopingföretag för att godkännas av NSAC, att dela resultat med The NSAC, samt att göra resultaten till offentliga register. Den översynspolicyn kommer att checkas ut som överensstämmelse med –

NAC 467.465 Kontrakt för att utföra medicineringstest bör godkännas av kompensationen (NRS 467.030)

1. Kompensationen bör i förväg godkänna alla typer av kontrakt mellan en promotor såväl som tredje Kroatiens herrlandslag i fotboll Tröja firandet för att genomföra medicineringstest. Kompensationen har behörighet att avslå alla typer av eller alla tredje firande kontrakt. Kompensationen har behörighet att avslå alla typer av tredje firande kontrakt för medicineringstest som eller kan genomföras av ersättningen enligt NAC 467.462.

2. Kompensationen ska erbjudas totala resultat av alla tester som utförs av alla typer av auktoriserade tredje part.

3. Alla kontrakt såväl som testresultaten kan hamna till att vara offentliga register enligt NRS kapitel 239.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Varför Diego Brandaos marijuana -test kan leda till en lektion i Triple Jeopardyjanuary 16, 2016in “Doping”
Låt oss prata Brock Lesnar, doping samt blivande laglig fallout juli 16, 2016 med 8 kommentarer
USADA, tidigare UFC -krigare samt ”behållen jurisdiktion” 20 maj 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *