Bekännelse torsdag … Jag somnade.

Jag är bustad. Jag stöter mig själv. Det är något katartiskt att bara kasta allt där ute. Jag mår mycket bättre när jag leder med mina brister och indiskretioner sedan dess behöver jag inte oroa mig för att människor gör narr av mig, det är som “Ja, jag förstår att jag har mat på skjorta. Jag satte det där. ”

Så här är min senaste omgång av bekännelser för din läsning/skratt/ignorering samt hoppar till det föregående publiceringsglädje …
Mina senaste videor

Innan vi var Strangers Review
Innan vi var främlingar av Renee Carlino bokrecension.
Snabba tankar såväl som rekommendationer för ljudböcker. Historien, berättaren, utvärderingen samt mycket mer på A GELT LYST SERIEN.

Fler videor

0 sekunder av 9 minuter, 42 sekunder

Bredvid
5 minuters körning uppvärmning
05:34

leva
00:00
08:21
09:42

1. Jag brukade ha en akutfond med lite pengar som är hemma. Bekännelse … Jag har använt den Vissel Kobe Tröja på pedikurer såväl som nu är allt borta. (I mitt försvar är det eftersom du kräver pengar till förslag på dessa platser). Jag kommer att hata mig själv när den “stora” kommer.

“Big One” = vad kalifornier kallar den stora jordbävningen som kommer att slå oss en dag.

2. Jag kan inte sluta köpa grupper. Det är ett problem. När jag vill förhindra e Spaniens herrlandslag i fotboll Tröja -post/mitt liv/rer får jag grupponer. Någon person vill gå valskådning ??

3. Jag somnade på mitt bostadsgolv och vaknade av Vegas som försökte klättra på mig för att sova.

Mina ben är oerhört snäva så jag gjorde den här yogaen för löpare. I slutet uppmuntrar kvinnan dig att fortsätta att varva ner i Savasana om du har tid. Tja, 30 minuter senare vaknade jag som ”Var är jag? Vad pågår? Vilket år är det? Vem är katt är det här?!?! ”

4. Jag tror att jag gillar exakt hur mitt hår ser smutsigt ut. Efter att jag har dragit ner det från att vara i en toppknut sak är det lite strandvågigt såväl som nu det är min ursäkt för smutsigt hår.

5. Igår medan mitt syskon var på arkaden gick jag runt i köpcentret och köpte två nya par träningspass. Jag kan inte sluta köpa träningskläder – skicka hjälp! (Och jag fick helt bara Brasiliens herrlandslag i fotboll Tröja ett par fabletikbyxor.)

6. Jag brukade vara nöjd med att mina fötter inte såg ut för slagen för att vara löpare fötter. Det ser ut som att några tånaglar kommer att överge fartyget efter Revel Marathon med tanke på att det var en hel del såväl som mina naglar troligen slog på mina skor i 4 timmar och gav upp mig.

7. Jag älskar nedanför däck. Jag förstår att jag måste se mindre sanning -TV, men jag gillar det.

Nu går du …

Vad har du att erkänna?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *