Association of Ringside Physicians to NAC – No 8 oz Handskar för McGregor vs. Mayweather

Uppdatering 16 augusti 2017 – … NAC, idag, auktoriserade 8 oz handskar. De förlitade sig på inga vetenskapliga bevis som talade till säkerheten för detta beslut i strid med råd från ARP.

________________________________________

Som den allra första rapporterade av Mmafighting’s Marc Raimondi, har föreningen av Ringside -läkare stränga ord för Nevada Athletic Compensation som säger dem att inte godkänna 8 oz handskar för McGregor vs. Mayweather bout frånvarande “vetenskapliga bevis” att en sådan Nederländernas herrlandslag i fotboll Tröja rörelse skulle vara en en 8 oz handskar för McGregor vs. säkerhetsförbättring.

Som tidigare diskuterats granskades Nevadas stridiga idrottsföreskrifter effektiva september 2016. Bland ändringarna var krav på handskarstorlekar som kräver 10 oz handskar Liverpool FC Tröja för alla slagsmål över 135 pund. Förordningen gör det möjligt för krigare över 135 pund, men under 147 pund att gå med på 8 oz handskar i istället för 10 oz handskar. Kämpar över 147 pund åtnjuter inte detta val.

McGregor såväl som Mayweather kämpar på 154 pund. De måste använda 10 oz handskar. Kompensationen åtnjuter bara kraften att avvika från detta för ”en mästerskapstävling”. Det finns inget bälte på linjen för denna anfall.

Den nuvarande förordningen läser enligt följande:

Den enda möjligheten att NAC godkänna 8 oz handskar är om NAC är beredd att ignorera ovanstående avsnitt samt bero på deras allmänna befogenheter i NAC 467.008 för att avvika från deras regler.

Nevada-kompensationen är på rekord som säger att de bara skulle avvika från denna regel med ”hälsa såväl som säkerheten för att krigare är den främsta prioriteringen”.

Om ARP har någon typ av inflytande bör denna begäran vara död i vattnet med organisationen som noterar ”såvida det inte finns vetenskapliga bevis för att stödja uppfattningen att en sådan modifiering kan förbättra säkerheten för anfallet, bör vi starkt varna mot att möjliggöra nuvarande förordningar att vara överstyrd ”.

Nedan är ARP: s fulla brev –

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att Sporting CP Tröja ladda …

Relaterad

Autoriserade Nevada 8oz handskar för McGregor mot Mayweather i utbyte mot sportmemorabilia? 17 augusti 2017
Nej, McGregor och Mayweather kan inte bära 8 oz handskar … 2 augusti 2017 med 2 kommentarer
Är Mayweather såväl som McGregor på ett jämnt antidopingtestlandskap? 13 juli 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *