PCRF Halvmaraton Resultat och sammanfattning utan vy

Hej! Tyvärr var jag tvungen att lämna Strawberry Farm igår eftermiddag sparkade och skrikande. Men jag hade en explosion och kommer att fylla dig på mycket mer snart!

I morse var jag ljus och tidigt för PCRF Half Marathon i Irvine, CA. Loppet ger också ett 5K- och 10K -alternativ så om du inte kom ut i år – låt oss se dig nästa år !!
Mina senaste videor

Vad jag äter på en dag – Runner Edition
Vad jag åt på en dag. Matdagbok från en löpare som för närvarande inte tränar för ett maraton eller halvmaraton. Frukost, lunch, middag och snacks plus tips.

Fler videor

0 sekunder av 14 minuter, 26 sekunder

Bredvid
Lär dig av en dålig körning
03:48

leva
00:00
08:21
14:26

Loppet är ganska litet och fordonsparkering och paketupphämtning var en bris. Det är de små sakerna jag uppskattar

Jag träffade Smushtush och Natalia i början och St kom i 2: a! Grattis till henne !!

Jag vet att jag har kört många lopp, men ACF Fiorentina Tröja det var en första Senegals herrlandslag i fotboll Tröja för mig …

Första halvmaraton som jag har kört utan min Garmin !!!

Min synband är fortfarande trasig och jag har en Timex som jag måste ta reda på hur jag använder men jag hade inget att använda idag så jag tänkte bara att jag skulle köra ett lopp utan det en gång.

Mina tankar om racing utan klocka:

Det var väldigt utmanande eftersom jag är värst på att börja för snabbt. Jag skämt att jag alltid försöker i PR i milen och sedan inser att det är mycket mer än en mil lopp.

Så hela loppet jag ifrågasatte mig själv …

“Går jag för snabbt?!”

“Vänta. Är det för långsamt?!? ”

“Pannkakor ?? Nej, våfflor. ”

”Är det 1:50 -pacern framför mig? Jag kan inte se. Men om jag påskyndar och inser att det är 1:40 -pacern kommer jag att gå alldeles för snabbt … ”

“Ja. Pannkakor. ”

”Ska jag fråga den här mannen vad hans takt är? Men vad händer om takten är långsam och då måste jag springa efter att jag har fått reda på det. Det är ett slags skämt. ”

“Jag behöver ta en matematik …” <- när jag passerar 6 mil märket runt 50: xx och inte vill ta ansträngningen för att ta reda på min takt. Eller kan inte. Hur som helst. Lyckligtvis valde jag att bara springa och sluta oroa mig för det. Men jag insåg hur värdefull min åsikt bara är att hålla mig i lämplig takt (samtidigt är det inte som jag behöver det om jag inte går efter ett visst mål). Halvmaraton sluttid: 1: 50: 07.5 I mål delade de ut vatten, driver vatten, apelsiner, bananer och popchips. Jag såg en linje för smoothies vid Whole Foods -monter och var tvungen att stoppa! Jag älskar mig en smoothie !! Men de gjorde en ny sats och behövde något för att blanda det! De använde en mänsklig driven mixercykel för att blanda smoothien. Det är roligt men ingen hoppade riktigt för att göra det så även om jag bara körde halvan jag fick på. Gör smoothien smakar bättre när du arbetar för det PCRF Half Marathon Racing Club de Avellaneda Tröja är för Pediatric Cancer Research Foundation. Om du känner dig tvungen att donera, kolla in den länken.

Nu äter jag pannkakor och avvisar i mina procompression maratonstrumpor. Glöm inte att använda kod “rer” för 40% rabatt och helt gratis frakt plus att du kommer att delas in i tävlingen för ett par löparskor och strumpor !!

Fråga: Vad gör du idag?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *