Tar min mamma som körsko shopping

Hej! Hur mår du? Jag är här bara dansar i regnet !! Jag vaknade för att inse att det lätt droppade här i Orange County och blev upphetsad. Det regnar aldrig! Så jag var tvungen att dra fördel genom att stampa runt och bli våt.

Vad handlar det om att springa i regnet som bara känns så dåligt? Jag älskar det.
Mina senaste videor

Jag fick ett covid-19-test
Att få ett Coronavirus -test – hur det fungerar, hur det känns, min erfarenhet och mer. Jag fick det konventionella testet och Ben fick det snabba testet Covid-19.

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 16 sekunder

Bredvid
4 minuters stående kärnträning för löpare
04:31

leva
00:00
08:21
05:16

Men jag vet att jag inte skulle älska det om jag var tvungen att göra det hela tiden. Detta är som en “behandling” – är det konstigt?

Eftersom det händer så sällan att springa i regnet känns uppfriskande och spännande. Det får mig också att känna mig ganska tuff. någon annan??

Det finns ett mycket vackert träd täckt av rosa blommor som jag passerar hela tiden. Det börjar långsamt förlora blommorna. Lyckligtvis ser de lika vackra ut på marken som uppe på grenarna.

Jag gjorde 8 mil i långsam takt med att fånga upp podcast. Det var en bra körning i idealiskt svalt, drizzly väder.

Men bara en liten pekare om att springa i regnet i södra Kalifornien:

Människor älskar att säga att människor på CA inte vet hur de ska köra i regnet. Detta beror på att det alltid finns så många olyckor när det regnar.

Men jag tror att detta beror på att alla oljerester från bilarna Tysklands herrlandslag i fotboll Tröja på gatorna utvecklas med brist på regn. Sedan, när det äntligen blir vått är det väldigt snyggt. Kombinationen av mycket smala vägar och människor som inte kör i regnet vanligtvis = olyckor.

Vad har detta att göra med att springa?

Två saker =

1.) Trottoarerna och körvägarna kan vara på liknande sätt så se ditt steg, överväga att sakta ner din körning och vara försiktig.

2.) Människor rusar för att arbeta för att förstå att det finns olyckor och kanske kör sent på regniga dagar – de tänker inte på dig. Var försiktig och se till att de ser dig när du korsar gatan. Anta att deras sinne är på andra saker och de är inte uppmärksamma på fotgängare.

Förkörning hade jag några hallon när jag slutade ett projekt som berodde först idag.

Igår kom min mamma över och vi shoppade för löparskor. Hon fick nya inläggssulor från Road Runner Sports och ville prova ett nytt par löparskor.

Hon gillar mycket stöd och kudde så jag rekommenderade att hon provar Hokas. Jag sprang i dem hela förra året och de är otroligt lätta för att ha så mycket kudde. Hon gick med på och fick ett par Hoka Bondis. Jag låter dig veta vad hon tycker, men jag har en känsla av att hon verkligen kommer att älska dem!

Slumpmässig PSA: Road Runner Sports är en fantastisk plats att kolla in om du inte vet vilken typ av löpsko du behöver. De kan sätta dig på ett löpband och utvärdera din fotstrejk och båge för bästa passform.

Jag såg ett tecken på att Laguna Hills -platsen har en tjejkväll den här veckan också. Om du är lokal och Fotboll Tröja gillar att springa och flickor och champagne kanske du vill gå.

PSA slutade. <- Inte sponsrad, bara mina slumpmässiga tankar. Vi slog också upp Marshalls där jag försökte få henne att köpa mig detta, men hon sa att be Google om pengarna. Middagen var en mycket snygg spridning av två Buck Chuck och denna pumpa skördesallad från Trader Joes. Det är därför jag älskar att ställa frågor på Instagram, Twitter och Facebook ... RER -följare svarar med sina tankar och jag vet direkt om jag borde prova något eller inte (eller om du vill att jag ska prova något och låta dig veta vad jag tycker). tack!! Det var blandad feedback på denna nya mousserande vattenalkohol. Vissa människor gillar det, men många väljer granatäpplesmaken. Andra sa att ett annat märke är bättre. bra att veta!! Och slutligen tog jag några bilder för ett kommande inlägg med Hylete i helgen och påpekade att denna ficka är för att gömma godis. Min fotograf trodde inte på det ... Åh, mycket mer godis för mig. Mer vattenmelon för mig också! Trots att denna vattenmelon hade många frön var jag tvungen att fortsätta plocka ut. Vad handlar det om? Okej, nu smuttar jag Mango Spark och hugger bort på min för att göra -lista! Detta är en hektisk tid på året med lopp och företag som vill nå ut till er. Mellan tävlingssäsongen och semestern finns det så många saker att täcka! Känner West Ham United Tröja du dig också överväldigad?

Fråga: Gillar du att springa i regnet?

Har du provat de glittrande vattendryckerna?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

TweetStift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Vad jag har på mig för att köra bäst nu och juli -körsträcka

Vad jag har på mig för att köra bäst nu och juli -körsträcka

Mina nuvarande löpväxelfavoriter och hur många mil jag sprang i juli. Månadsvis körsträcka avrundas och vad som är nästa med min körning

Mina favoritskor och skulle jag göra dopey -utmaningen igen

Mina favoritskor och skulle jag göra dopey -utmaningen igen

Mina favoritskor bäst nu. Skulle jag göra Dopey -utmaningen igen? Hur hjälpte RRCA Run Trainer Accreditation att hjälpa

Hur man kommer ut ur en löpande Rut – skoinsulor och mer: Aug Q & A del 3

Hur man kommer ut ur en löpande Rut – skoinsulor och mer: Aug Q & A del 3

Vad händer om du är för utmattad att springa? Hur kommer du ut ur en löpning? Lexus snörde Irvine Half Marathon. Running Shoe I

Glad nytt år från Run Eat Repeat!

Glad nytt år från Run Eat Repeat!

Glad nytt år !! Jag är tillbaka från en liten ledighet och vill skicka bästa önskningar för 2022. Jag saknade dig och bloggar och F

Löpband dusch Shark Tank och är lunchdatum … datum?

Löpband dusch Shark Tank och är lunchdatum … datum?

Hallå! Hur är läget? Bara checka in med min favorit springa och äta från helgen! Vad gör du? Först

helgkörning och ätuppdateringar

helgkörning och ätuppdateringar

Hallå! Hur är läget? Jag har en snabb sammanfattning av helgens löpning, ätande och … upprepar. Åh, och jag listar äntligen

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *