Kaliforniens regler som skadas för Bellator -turnering?

Uppdatering 17 september 2015 – Idag var Andy Foster från CSAC vänligt för att kontakta oss för att lägga till lite tydlighet i denna situation. Foster specificerar att namnen ritades uppfyllde Bellators sista Kaliforniens evenemang, att dessa ritades av en CSAC -inspektör under hans övervakning. När det gäller exakt hur CSAC avviker från s. 503 Foster förklarar att kompensationen förlitar sig på s. 381 som gör det möjligt för CSAC att “godkänna växlande bestämmelser då och då så länge som säkerheten såväl som välfärd för boxarna såväl som allmänheten inte äventyras.” Frågan med detta, från mitt perspektiv, är detta avsnitt är begränsat till mästerskapsutrustning och verkar verkligen inte tillämpligt på en eliminationstävling som är utformad för att producera en titelutmanare.

Ur ett objektivt perspektiv äventyras inte konkurrensdraget med namn som dras före utvärdering av INS såväl som avvikelse från s. 503 kan inte anges för att äventyra ”säkerhet och välfärd”. CSAC verkar dock vara Costa Ricas herrlandslag i fotboll Tröja liberal i sin tolkning av förordningarna i boende av denna händelse.

________________________________________________________________________________

Jag diskuterade tidigare att Kalifornien tycker om förmågan att hålla en en natt eliminering av MMA -tävlingen (till skillnad från Washington som WSOF just nyligen har lärt sig). Det verkar dock som om ett av kraven på sådana tävlingar redan bryts.

MMA Junkie rapporterar att Bellator har släppt reglerna Serbiens herrlandslag i fotboll Tröja för den fyra killetävlingen såväl som att Kalifornien specificerar atletisk kompensation redan har “genomfört ett slumpmässigt drag för öppningsrundan” med artikeln som anger enligt följande:

”De allra första tävlingsstriderna ser Phil Davis (13-3 MMA, 0-0 BMMA) hantera mot ex-champ Emanuel Newton (25-8-1 MMA, 8-2 BMMA) medan Muhammed Lawal (15-4- 1 MMA, 7-3 BMMA) mot Linton Vassell (15-4 MMA, 4-1 BMMA) avrundar fältet. ”

Frågan med detta? Reglerna som särskilt möjliggör en natt MMA-tävlingar förbjuder de allra första omgångarna från att förflyttas fram till utvärderingen. Specifikt s. 503 av förordningarna läser enligt följande:

§ 503. Tävling eller elimineringsstilstävlingar – Val av motståndare.

I alla typer av tävlings- eller eliminationsstilstävlingar ska kompensationen bestämma de preliminära motståndarna i den allra första omgången av tävlingen genom att rita namn på vägningen.

Bellator kan lagligen hålla sin turnering men det är osäkert varför denna extremt specifika regel ignoreras. Tiden kommer att visa om CSAC kommer att åsidosätta dessa förutbestämda match-ups och istället följa bokstaven i deras förordningar. Till förmån för rättvisa för alla inkluderade bör detta klargöras omedelbart.

Jag har nått CSAC för en förklaring och kommer att uppdatera den här artikeln när jag har svar.

Annons

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

18% av Bellator 127 -kortet slutar tydligen att arbeta Publicera Fight Medication Testsoctober 31, 2014 Med 1 kommentar
EBI för att lägga till begränsad slående – Kommer regleringsbarriärer att uppstå? 7 oktober 2016I “Kalifornien Battle Sports Law”
CSAC vidtar ytterligare steg för att sprida Borussia Monchengladbach Tröja sig på snabb extrem vikt Cutting June 25, 2015in “California Battle Sports Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *