Gluten helt gratis kakor på missöde

Jag vände kanaler tidigare och stoppade på Giadas Food Network Show (ja, jag är helt säker på att det är det officiella namnet på det). Jag följer aldrig riktigt recept, men jag gillar att få motivation från matnätverket.

Tja, hon talade om komfortmat och gjorde de mest otroliga chokladkakorna. Jag stannade och noterade komponenterna i mina huvudfilmer.
Mina senaste videor

Marathon Training Day 4
Maraton Training Diary Day 4 Kontrollera in

Fler videor

0 sekunder av 1 minut, 21 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 5
04:34

leva
00:00
08:21
01:21

Nu förstod jag att jag borde inte baka dessa kakor av flera skäl …

Jag är den värsta bagaren så jag försöker vanligtvis förhindra den.

Det är 100 grader här idag så bakning på en spis från 1880 -talet är inte den allra bästa idén.

Jag har ingen typ av mjöl. Allt jag har är Garbanzo Bean Flour – inte ens havre för att slipa i havremjöl. <- Hej. Men jag hade all choklad såväl som socker för det här receptet - liksom det är verkligen allt du kräver att göra kakor, eller hur? Höger?? Nej inte alls. Men jag anser att jag Celta de Vigo Tröja skulle göra dem med Garbanzo Bean -mjöl, telefonsamtal dem gluten helt fria Arsenal FC Tröja såväl som att fästa skiten ur Cerezo Osaka Tröja dem.

Monicas gluten helt gratis chokladchokladchipkakor

(inspirerad av Giadas dubbla choklad samt espressokakor)

Choklad: 1 TJ är mycket mörk chokladkaka med 1,5 TB. Smör. Smält i mikrovågsugnen såväl som kombinerar. Tillsätt 1 ägg när det är coolt.

Torr: 1 kopp garbanzo bönmjöl, 1/2 c socker, streck salt, 2 TB kakaopulver. <- Jag kunde inte komma ihåg att använda bakpulver men de är fortfarande fluffiga. Kombinera. Tillsätt 1 kopp chokladchips. Blanda. Minska på bakplåten från den andra berättelsen balkong. Grädda på 350 i 15 minuter. Sannerligen smakade smeten konstig. Men den sista bakade produkten var utsökt! Jag förstår - jag blev förvånad själv! Som om chokladchokladkakor inte räcker - spelade jag i parken med Skinny Runner idag. Jag skulle dock ha tagit henne några kakor A.) Hon äter bara sallad och pickles B.) Jag gjorde dem efter att jag såg henne. Hon fick mig att skrika "SR är den bästa !!!!" Från det här hornet är dock skämtet på henne eftersom jag verkligen skrek "SR är bröstet !!!" Och jag kan inte dra så mycket som att rädda mitt liv. Slutet. Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sig Tweet Stift Dela med sig Post Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *