4 Muskelbalanseringsrörelser som hjälper till att förbättra hållningen och förhindra smärta

När du tittar på spegeln, vilka muskler ser du? Guy kommer i allmänhet att se sina PEC: er såväl som sina biceps; Kvinnor kommer att se sin abs. Förutom att det är bra – ja för muskelmasston! Men det kan vara ett problem när du fokuserar på musklerna som du kan se i spegeln på bekostnad av din bakre kedja – musklerna på baksidan av kroppen.

Det är sedan din bakre kedja innehåller mer än 50 procent av din muskelmassa. Om dessa muskler är svagare än dina “spegelmuskler” ökar du din fara för axlar såväl som nedre ryggskador, förutom dålig hållning, vilket kan ge illusionen att du har en mage.

Tror inte på mig? Sitt i en stol med en normal, avslappnad men rundad hållning samt titta på magen. Sätt sedan upp rakt, dra tillbaka axlarna och titta ner igen. ser plattare ut, eller hur? Att stärka vår bakre kedja drar oss tillbaka och förbättrar vår hållning, förlänger vår midsektion och minskar den stansen.

Som jag berättar för många av mina kunder är det dags att komma tillbaka – bokstavligen. De viktigaste muskelmassegrupperna du vill fokusera på att stärka är dina triceps, området mellan axelbladen, liksom din korsrygg, glutes och hamstrings.

4 viktiga bakre kedjeövningar

Välj två av dessa bakre kedjeövningar att göra på måndagar såväl som torsdagar; Totalt de andra Juventus Tröja två övningarna på tisdagar och fredagar. Gör 4 till 5 uppsättningar av 20 repetitioner av varje övning.

Trx rad
Mål: Rhomboids

Håll ett TRX -handtag i varje hand med händerna framför dig, handflatorna som hanterar varandra. När du håller armarna raka, gå dina fötter framåt och luta dig tillbaka och hålla spänningen i remmarna upp tills du är i ungefär en 50-graders vinkel. Dra tillbaka axelbladen såväl som ner, dra sedan överkroppen mot dina händer, håll armbågarna nära kroppen såväl som kroppen i en styv, direkt linje från huvudet till dina klackar. Sänk tillbaka kroppen Newcastle United Tröja tillbaka till startpositionen. Det är en rep.

Liggande hantel tricep -förlängning
Mål: Triceps

Ligger på ryggen, håll en hantel i varje hand med armarna helt förlängda mot taket, handflatorna som hanterar varandra. Hängande på armbågarna, sänk hantlarna upp tills de är bredvid öronen. (Låt dem inte röra golvet.) Förläng sedan armarna mot taket och återvänder till startpositionen. Det är en rep.

Delfinförlängningar
Mål: Loderrygg såväl som glutes

Lie ta itu med ner på en platt bänk med handflatorna som tar fram framsidan av bänken såväl som knäna cirka 5 ”från kanten av bänken. Kontrakt dina glutes såväl som lågryggmuskler samt höja underkroppen så hög som du kan. Långt ner igen till startpositionen. Det är en rep.

Styvben hantel deadlifts
Mål: Hamstrings såväl som glutes

Stå med fötterna om axelbredd från varandra såväl som med en hantel i varje hand framför dig, handflatorna som hanterar låren. Andas in såväl som böj i midjan och trycker din rumpa bakåt medan du håller ryggen rak. Skjut samtidigt hantlarna ner på framsidan av låren. Tryck tillbaka höfterna så långt du kan tills du känner en Tottenham Hotspur Tröja sträcka i hamstringarna. När du inte längre kan trycka på höfterna tillbaka någon typ av vidare, skjut höfterna framåt till startpositionen. Det är en rep.

Denna information är endast för akademiska funktioner såväl som inte är avsett som en ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du bör inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla en hälso- och hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fysisk fitnessrutin.

Harley Pasternak

Kändisens fitnessinstruktör samt näringsläkare Harley Pasternak har en magisterexamen i träningsfysiologi samt näringsvetenskap från University of Toronto, samt en utmärkelse i kinesiologi från University of Western Ontario. Som en fysisk kondition såväl som näringsspecialist har Harley utbildat många kändisar, inklusive Adam Levine, Gwen Stefani, Jessica Simpson, Ariana Grande, John Mayer, Charlie Puth, Jordana Brewster, Rob Pattinson, Tobey Maguire, Woman Gaga, Megan Fox, liksom Jennifer Hudson. Han har dykt upp på MTV, VH1, The Oprah Winfrey Show, Dr. Oz, The View, The Tyra Banks Show, Få tillgång till Hollywood, Extra, Rachael Ray, America’s Next Model, Great Morning America, The Today Show, samt också Som senast hämndskropp med Khloe Kardashian på E! Harley har också föreläsat runt om i världen och gör talande interaktioner regelbundet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *